OWOCE W CZEKOLADZIE

Drukuj

OWOCE W CZEKOLADZIE

1. Składniki:


2. Przepis:

Owoce suszone oblane czekoladą. Owoce kandyzowane oblane czekoladą.

Wyżej wymienione owoce oblane są czekoladą rozpuszczoną do odpowiedniej temperatury, a następnie schłodzone w tunelu chłodniczym.


3. Cechy szczególne potrawy:

Czekoladki wykonywane przez lokalną firmę „Romis”, która powstała w 1993 roku i od tego czasu rozwija swoją działalność. Gołaczewskie owoce w czekoladzie to głównie owoce dostępne lokalnie tj. jabłka, śliwki, agrest, wiśnie i morele zalane doskonałą czekoladą o wysokiej zawartości kakao.

Ryszard Rolka – firma „Romis”

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jeśli akceptujesz cookie na tej stronie, kliknij